at.groep

at.groep staat klaar voor werkgevers, werknemers, hulpbehoevenden en uitkeringsgerechtigden en ondersteunt hen op de gebieden personeel, zorg en werk.

We bieden hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen met problemen. We bieden onze hulp snel en dichtbij de cliënt.

Onze hulp kan bestaan uit enkele gesprekken, maar kan ook bestaan uit een traject met intensieve ondersteuning thuis, op school of op het werk. Is er onderzoek nodig, dan doen we dat oplossingsgericht.

We denken dat hulp effectief is als je er snel bij bent (laagdrempelig). We geloven dat hulp het meest effectief is als het een oplossing biedt voor de problemen die mensen zelf ervaren.

We denken dat samenwerken hulp beter maakt. We zijn optimistisch en denken dat mensen in staat zijn zelf actief te kunnen bijdragen aan het oplossen van hun problemen.

Bekijk hier de algemene flyer van at.groep.

Geschiedenis

In 2006 ging at.groep in Oldenzaal van start als re-integratiebedrijf met drie medewerkers. In korte tijd groeiden we uit tot een multidisciplinair advies- en trajectbureau met jaarlijks inmiddels 1600 klanten in werk- en zorgtrajecten en 90 medewerkers.

Bedrijfsonderdelen

Om naast het Werk-gedeelte, ook de werkgeversmarkt aan ons te verbinden zijn wij in 2012 gestart met at.groep Personeel. We komen veel bij werkgevers in de bedrijven en ontzorgen de ondernemers op het gebied van personeelszaken, denk aan re-integratie, outplacement, arbeidsdeskundige onderzoeken. We bieden maatwerkoplossingen op het gebied van ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Omdat we merkten dat bij onze klanten ook behoefte was aan begeleiding en behandeling hebben we in 2012 onze eigen zorgbedrijf opgericht. at.groep Zorg is een zorg aanbieder voor geestelijke gezondheidszorg en individuele begeleiding. We bieden hier behandeling en begeleiding vanuit de WMO en de GGZ. We begeleiden, kinderen, jongeren en volwassenen.

In 2017 is at.dat toegevoegd als gespecialiseerd onderdeel van at.groep Personeel. at.dat richt zich op gemeenten en onderwijsinstellingen en begeleidt ambtenaren en onderwijspersoneel op weg naar een andere loopbaan.

Het organogram van at.groep ziet er als volgt uit:

Blijf in contact

Volg ons op sociale media

Direct contact

Als u contact met at.groep wilt opnemen
kunt u het onderstaande antwoordformulier invullen.


  • at.groep
  • © 2017
  • info@at-groep.nl
  • Lubeckstraat 1, 7575 EE Oldenzaal
  • 0541 537 046