at.groep zoekt 2 stagiairs Commerciële Economie in Enschede

logo at-groep

at.groep krijgt het steeds drukker en daar zijn we blij mee! Om onze cliënten de aandacht te blijven bieden die ze van ons mogen verwachten, gaan we binnenkort actief aan de slag met onze toekomststrategie. Wij denken dat twee studenten met een frisse blik ons daar goed bij kunnen helpen!


Wie zijn wij

at.groep is een sterk groeiend bedrijf met 150 medewerkers en jaarlijks 3.000 cliënten. Ons hoofdkantoor staat in Enschede, verder hebben we meerdere vestigingen in Oost-Nederland, maar ook in Brabant en Zuid Holland. at.groep heeft verschillende bedrijfsonderdelen die nauw samenwerken en elkaar versterken. We streven ernaar om iedere cliënt optimaal te laten participeren in de maatschappij.

 

at.groep Personeel ontzorgt ondernemers op gebied van re-integratie, outplacement en arbeidsdeskundig advies. De coaches werken aan verbeteringstrajecten en jobcoaching, maar kunnen de werkgever ook ondersteuning bieden bij HR-vraagstukken.

at.groep Werk richt zich op trajecten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het streven is om mensen vanuit een uitkering naar een fijne en duurzame arbeidsplek te brengen.

at.groep Zorg is een GGZ zorgaanbieder die als doel heeft om de zelfredzaamheid van de cliënten te vergroten en zichzelf zo overbodig te maken. Er wordt veel samengewerkt met scholen en er is veel specialisme op gebied van jeugd- en jongerenproblematiek. Maar ook aan volwassenen biedt at.groep Zorg professionele begeleiding naar de beste duurzame oplossing.


Wie ben jij

Jij bent een proactieve en ondernemende 3e jaars student Commerciële Economie. Je bent in staat om strategisch te denken en je past in ons bedrijf omdat je houdt van aanpakken en van een informele en gezellige werksfeer. Je hebt veel energie, je bent communicatief handig en je hebt weinig stress. Je woont in de regio Enschede.


Wat ga je doen

We hebben twee opdrachten die wat ons betreft door twee studenten samen of apart kunnen worden opgepakt:

 1. Op korte termijn gaan we starten met de ontwikkeling van een strategisch plan voor de komende jaren. Onze kwaliteits- en beleidsadviseur wil hierbij graag gebruik maken van de hulp van een student als projectondersteuner.
 2. groep Personeel wil zich (nog) sterker in de markt zetten als adviesbedrijf voor MKB bedrijven op gebied van personeelsvraagstukken. Hiervoor zoeken we een student die ons helpt om een marketingplan te maken en die veel affiniteit heeft met communicatie.

Je werkzaamheden zijn onder anderen:

 • externe marktanalyse: wensen/behoeftes/belangen van onze opdrachtgevers in kaart brengen;
 • bijhouden website, LinkedIn etc.
 • Seo strategie optimaliseren;
 • ontwerpen folder en promotie materiaal;
 • uitvoeren kwaliteitsrondes;
 • activiteiten m.b.t. medewerkerstevredenheid;
 • operationele activiteiten (denk aan het organiseren van een bijeenkomst, assisteren op locatie, notuleren)

Wil je graag stagiair worden bij ons?

Dan horen we graag van je! Je kunt je CV met motivatie mailen naar personeelszaken@at-groep.nl. Graag met vermelding van het vacaturenummer: 2020-13.

Wil je eerst nog meer info of heb je een vraag? Bel dan even met Merijn van Gorkum, hij is directeur van at.groep en zijn nummer is 06 – 3007 7897.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Vacature overzicht

Blijf in contact

Volg ons op sociale media

Direct contact

Als u contact met at.groep wilt opnemen
kunt u het onderstaande antwoordformulier invullen.


 • at.groep
 • © 2017
 • info@at-groep.nl
 • Lubeckstraat 1, 7575 EE Oldenzaal
 • 0541 537 046