Weer aan het werk naast een WGA-uitkering

Onze coach Mirjam ten Cate kreeg vorig jaar een cliënt in een traject Tweede Spoor. Deze cliënt heeft uiteindelijk een WGA-uitkering toegekend gekregen. Hoe dit gegaan is, leest u in het verhaal hieronder. Ook hierin wist at.groep de juiste te stappen te zetten.

Mevrouw kreeg in september 2016 een Tweede Spoortraject bij at.groep aangeboden van haar werkgever. Ze begon een beetje weifelend aan het traject: een intensieve periode lag net achter haar terwijl ze onzeker was over de toekomst. Stukje bij beetje besefte ze dat het werk, wat ze altijd met veel plezier gedaan had, losgelaten moest worden. Dat lukte haar gaandeweg steeds meer, ze kwam open te staan voor nieuwe ontwikkelingen. Een verhuizing maakte dat de reisafstand naar haar oorspronkelijke werk dermate groot was geworden dat ander werk zoeken, dichterbij, helemaal niet meer zo erg was.

Om weer wat meer om handen te hebben startte mevrouw begin 2017 als budgethulp bij een stichting op basis van een werkervaringsplek. Thans doet ze dit nog steeds met veel plezier. Mevrouw heeft in de afgelopen periode op een aantal betaalde deeltijdbanen gesolliciteerd maar hier is geen betaalde baan uit voort gekomen. Als dit wel gelukt was, zou het allemaal erg spannend geweest zijn. De medische eindsituatie en uiteindelijke belastbaarheid zijn nog erg onzeker. Nu er een WGA-uitkering is toegekend, krijgt mevrouw de tijd om te herstellen en rustig te werken aan haar belastbaarheid. Om actief te blijven, kan ze haar werkzaamheden voor de stichting blijven doen.

 

Over haar coach zegt mevrouw het volgende:

Ik heb een hoop handvatten van Mirjam mogen ontvangen. Ze heeft mij goed geholpen met het maken van een CV en een aantal brieven. Ondanks wat tegenslagen in mijn persoonlijke omstandigheden heb ik het traject als prettig ervaren. Mirjam is een ambitieuze vrouw die het op een spontane manier heeft gebracht. Tevens heb ik haar als begripvol ervaren.

Blijf in contact

Volg ons op sociale media

Direct contact

Als u contact met at.groep wilt opnemen
kunt u het onderstaande antwoordformulier invullen.


  • at.groep
  • © 2017
  • info@at-groep.nl
  • Lubeckstraat 1, 7575 EE Oldenzaal
  • 0541 537 046