Klant aan het woord

Begeleiding door at.groep naar nieuw werk!

Dit is mijn verhaal en ervaring met de at.groep.

Een tijd geleden ben ik helaas ziek geworden. Ik heb eerst de diagnose Bechterew gekregen, een vervelende vorm van reuma. Het ging snel achteruit met mijn lichaam en al snel was het gedaan met hele dagen werken. Na vele onderzoeken was er een passende medicatie gevonden en gelukkig kon ik weer iets meer gaan werken. Helaas was dat voor een korte periode, want wederom kreeg klachten. Andere klachten, en dit keer was het geen Bechterew maar signalen van MS. Na vele onderzoeken bleek het inderdaad MS te zijn en ik zag mijn toekomst al helemaal in elkaar storten. Na deze diagnose kreeg ik injecties om deze slopende ziekte te remmen, maar mijn werk kon ik niet meer doen… wat nu? Gelukkig kreeg ik hele goede begeleiding van de at.groep. Maarten Walhof en Ton Veldscholte hebben mij goed geholpen om weer te re-integreren. Ik ben eerst in HAL32 begonnen, waar ik langzaamaan weer wat kon gaan werken om mijn energie en moed kon opbouwen. Langzamerhand voelde het weer goed om weer aan het werk te kunnen. Na een tijdje (5 maanden) bij de HAL32 te hebben gewerkt, was het tijd om door te stromen naar een nieuwe toekomst. Het was alleen wel wat moeilijk om een passende baan te vinden. Dat werd dus een nieuwe uitdaging, zowel voor mij, als de at.groep. Maar… de at.groep zou de at.groep niet zijn als er niet een passende baan gevonden was, voordat afscheid genomen moest worden en dus kwamen ze met goed nieuws! Ik kon beginnen bij een nieuwe werkgever waar ik nu nog steeds met heel veel plezier werk. Ik ben de at.groep nog steeds dankbaar voor hun goede inzet om dit te kunnen realiseren.

Mensen van at, super bedankt voor jullie hulp en inzet. En de mensen van HAL32 ook heel erg bedankt voor de goede tijd die ik daar heb gehad.

Marco

 

 

Sinds een paar maanden loop ik mee in een traject van at groep . Mijn klachten waren een burn-out en wilde graag weer goed kunnen functioneren in de maatschappij zonder verder last van mijn eerdere burn-out te hebben. Ik moet zeggen het is nu na een aantal lange maanden van wekelijks een afspraak te hebben gemaakt met Juul Knijn van at.groep GELUKT. Juul heeft door middel van haar grote kennis op gebied van mentale coaching, burn-out training er voor gezorgd dat IK d.m.v. praten, sturen, tips, opdrachten maken thuis, volledig weer met beide benen geland ben op deze aardbodem en mezelf weer terug gevonden heb. Deze training is zo bijzonder geweest in ervaring door de benadering van Juul hoe zij deze coaching benaderd doeltreffend luisterend oor en een prof op haar vakgebied .

Esther

 

 

Blijf in contact

Volg ons op sociale media

Direct contact

Als u contact met at.groep wilt opnemen
kunt u het onderstaande antwoordformulier invullen.


 

  • at.groep Personeel
  • © 2017
  • info@at-groep.nl
  • Lubeckstraat 1, 7575 EE Oldenzaal
  • 0541 53 72 83