2e Spoor Re-integratie

Het re-integratie 2e spoor traject wordt ingezet als duidelijk is geworden dat u niet meer bij uw huidige werkgever aan de slag kunt in uw eigen werk en het is ook niet mogelijk om het werk aan te passen aan uw mogelijkheden. De re-integratie is dus gericht op herplaatsing  in betaalde arbeid bij een andere werkgever.

Een re-integratietraject tweede spoor wordt altijd toegesneden op uzelf. Het is maatwerk.

U heeft een vaste adviseur aan wie u uw vragen kwijt kunt en die u praktische tips geeft.

Bij at.groep Personeel wordt u gecoacht door specialisten met jarenlange ervaring. Hun expertise, kennis en uitgebreide netwerk geven u een flinke voorsprong op de arbeidsmarkt. Onze coaches kennen de criteria van recruiters en weten precies welke strategie u moet hanteren om met succes te solliciteren.

In één op één gesprekken met de coach brengen we uw persoonlijke situatie, competenties, carrièrewensen en ambities in kaart. Vervolgens bieden we verschillende soorten trainingen, zoeken we passende vacatures via het gehele netwerk van at.groep en geven we advies en begeleiding.

Onze actieve sollicitatiebegeleiding is niet standaard, maar volledig afgestemd op wat het beste bij u en uw wensen past.

Meestal start u met een werkervaringsplaats. Hier kunt u nieuwe werkervaring opdoen en kennismaken met de nieuwe werkgever.

Het eindresultaat van het traject is dat u een nieuwe passende en duurzame baan heeft.

Blijf in contact

Volg ons op sociale media

Direct contact

Als u contact met at.groep wilt opnemen
kunt u het onderstaande antwoordformulier invullen.


 

  • at.groep Personeel
  • © 2017
  • info@at-groep.nl
  • Lubeckstraat 1, 7575 EE Oldenzaal
  • 0541 53 72 83