Outplacement

Wat wilde u als kind later worden? Waar droomde u van? U volgde een opleiding en koos voor een bepaalde baan of carrière. Maar soms loopt het anders dan verwacht. Het kan voorkomen dat u vanwege een reorganisatie of (dreigend) ontslag een nieuwe geschikte werkplek of uitdaging moet zoeken.

De organisatie verandert of u maakt zelf een verandering door, waardoor afscheid onvermijdelijk wordt. Hierdoor wordt u als werknemer gedwongen om afscheid van uw werkgever te nemen.

at.groep Personeel helpt werknemers bij het vinden van een passende en duurzame functie in een nieuwe werkomgeving.

Werkwijze

Iedere situatie is anders en daarom starten we altijd met een persoonlijk intakegesprek met u om de situatie en de benodigde stappen in kaart te brengen. Dit resulteert in een begeleidingsvoorstel op maat.

Het traject bestaat uit twee fasen: een persoonsgerichte en een arbeidsmarktgerichte fase. We gaan van start met de persoonsgerichte fase, maar al snel gaan we tijdens de arbeidsmarktgerichte fase samen met u op zoek naar nieuw werk.

‘Ontdek’

Maakt uw eigen motivatie en talent inzichtelijk. Hierbij kunnen testen worden ingezet als hulpmiddel.

‘Ontwikkel ’

Maakt uw keuzes voor de volgende loopbaanstap inzichtelijk. Brengen hobbels en belemmeringen in kaart waardoor die stap naar nieuw werk u helpt stappen te zetten om op een goede manier in actie te komen.

‘Presenteer’

Leert hoe u te profileren in netwerk- en sollicitatieactiviteiten.

Het resultaat is een realistisch beeld van uw wensen en mogelijkheden waarmee u gericht de arbeidsmarkt op kunt. Door actief samen met uw adviseur te zoeken gebeurt het regelmatig dat we tijdens het traject al een duurzame baan vinden bij een andere werkgever.

Meer weten over outplacement?

Neem vrijblijvend contact op met Ton Veldscholte

06 – 22 337 880

Blijf in contact

Volg ons op sociale media

Direct contact

Als u contact met at.groep wilt opnemen
kunt u het onderstaande antwoordformulier invullen.


 

  • at.groep Personeel
  • © 2017
  • info@at-groep.nl
  • Lubeckstraat 1, 7575 EE Oldenzaal
  • 0541 53 72 83