Waarom at.groep Personeel

at.groep Personeel richt zich op ondernemers met personeel in dienst. Wij zijn er om die ondernemers te ontzorgen op gebied van personeelszaken. Denk aan zaken die te maken hebben met re-integratie, outplacement, arbeidsdeskundig advies en maatwerkoplossingen op het gebied van ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Wij kennen de ondernemer en zijn onderneming en volgen alle ontwikkelingen op gebied van wet- en regelgeving.  Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner en kunnen wij ondernemers  goed en volledig ontzorgen. Dit geeft ondernemers de ruimte om te doen waar zij goed in zijn: ondernemen!

Waar u verder op kunt rekenen:

Altijd huisbezoeken

Gesprekken vinden plaats in een vertrouwde omgeving.

Wekelijks Matchingsoverleg met alle coaches

Tijdens dit overleg matchen wij bedrijven en vacatures uit ons grote netwerk met de wensen van onze cliënten. Er zijn dus veel extra ogen en oren aan het werk om die passende baan te vinden.

Wij zijn altijd in de buurt (óf zorgen daarvoor)

Onze kantoren bevinden zich in Oldenzaal, Enschede, Almelo, Apeldoorn, Rijswijk, Zwolle, Doetinchem, Nijmegen, Geleen, Grou, Groningen.

Eigen deskundigheid

Wij hebben deskundigheid in huis zoals loopbaancoaches, gecertificeerde budget coaches, arbeidsdeskundigen, burn-out specialisten en LCG beroepskeuzetesten in eigen beheer.

Wij houden niet van treuzelen

Dus snelle communicatie en korte communicatielijnen.

Blik op Werk

Blik op WerkWij zijn in het bezit van het Blik Op Werk Keurmerk op het terrein van outplacement en loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching, re-integratiebedrijven en jobcoach-organisaties.

at.groep scoort goed in het tevredenheidsonderzoek van Blik op Werk 2015-2016; de ondervraagde cliënten gaven een 7,8 als gemiddeld rapportcijfer (landelijk 7,7) en ook de opdrachtgevers gaven een 7,8 (landelijk 7,5).

Werkgevers gaven te kennen dat onze kennis en kunde, klantgerichtheid en zorgvuldigheid goed was en ook onze prijsstelling goed te vinden. Medewerkers vonden het prettig dat zij serieus genomen werden en dat ze het prettig vonden dat ze 1 op 1 begeleid worden.

Download hier onze flyer: at.groep Personeel

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn?

Neem vrijblijvend contact op met Ton Veldscholte

06 – 22 337 880

Blijf in contact

Volg ons op sociale media

Direct contact

Als u contact met at.groep wilt opnemen
kunt u het onderstaande antwoordformulier invullen.


 

  • at.groep Personeel
  • © 2017
  • info@at-groep.nl
  • Lubeckstraat 1, 7575 EE Oldenzaal
  • 0541 53 72 83