Vacature Re-integratieadviseur regio Apeldoorn

logo at.groep Personeel

at.groep zoekt een ervaren Re-integratieadviseur regio Apeldoorn

at.groep Personeel krijgt het steeds drukker en daar zijn we blij mee! Om onze cliënten de aandacht te blijven bieden die ze van ons mogen verwachten, zijn we op zoek naar een re-integratieadviseur die ons team in de regio Apeldoorn komt versterken. Iemand met veel ervaring, want de nood is hoog!


Wie zijn wij

at.groep Personeel ontzorgt ondernemers op gebied van re-integratie, outplacement en arbeidsdeskundig advies. Onze coaches besteden aandacht aan verbeteringstrajecten en jobcoaching, maar kunnen de werkgever ook ondersteuning bieden bij HR-vraagstukken. Ons doel is een medewerker duurzaam inzetbaar te houden.


Wie ben jij

Jij bent een bevlogen vakman/-vrouw, pro-actief en ondernemend. Je past in ons team omdat je houdt van aanpakken en van een informele en gezellige werksfeer. Net als wij. Jouw humor zet je in om te relativeren. Je bent een hbo-er met minstens een paar jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent een netwerker die alles weet van de regionale arbeidsmarkt en je kent de wettelijke regels. Je hebt veel energie en weinig stress. Je woont in de regio Apeldoorn en je hebt een rijbewijs. Je wilt graag 20 uur per week werken.


Wat ga je doen

Coaching, begeleiding en bemiddeling van mensen in het 1e en 2e spoortraject en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Alles wat hier bij komt kijken hoeven we je niet uit te leggen want je hebt zo veel ervaring dat je dat zelf al lang weet.

Wil je graag werken bij ons?

Dan horen we graag van je! Je kunt je CV met motivatiebrief mailen naar personeelszaken@at-groep.nl. Graag vóór 28 augustus en met vermelding van het vacaturenummer: 2020-11.

Wil je eerst nog meer info of heb je een vraag? Bel dan even met Ans, zij is regiomanager en haar nummer is 06 – 1298 6729.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Vacature overzicht

Blijf in contact

Volg ons op sociale media

Direct contact

Als u contact met at.groep wilt opnemen
kunt u het onderstaande antwoordformulier invullen.


  • at.groep
  • © 2017
  • info@at-groep.nl
  • Lubeckstraat 1, 7575 EE Oldenzaal
  • 0541 537 046