Vacature Regiebehandelaar (GZ Psycholoog/orthopedagoog generalist) regio Zwolle

De sollicitatietermijn voor deze vacature is reeds verstreken.

at.groep Zorg zoekt een Regiebehandelaar
(GZ Psycholoog/orthopedagoog generalist) regio Zwolle

at.groep Zorg krijgt het steeds drukker en daar zijn we blij mee! Om onze cliënten de behandeling en aandacht te blijven bieden die ze van ons mogen verwachten, zijn we op zoek naar een ervaren GZ psycholoog/orthopedagoog generalist die ons team in de regio Zwolle komt versterken voor 24-36 uur per week.


Wie zijn wij

at.groep Zorg is een vooruitstrevende zorgaanbieder voor geestelijke gezondheidszorg met een specialisme op het gebied van schoolverzuim en -uitval. We bieden generalistische basis zorg (GBGGZ) en specialistische zorg (SGGZ) primair aan kinderen en jeugd, en in voorkomende gevallen aan volwassenen. at.groep Zorg werkt multidisciplinair en gelooft in de verbinding van gezin, onderwijs en zorg. We zijn een gedreven organisatie die staat voor outreachende, laagdrempelige, vraag gestuurde en kwalitatief goede zorg. Ons kantoor staat op het prachtige terrein van De Ambelt aan de Herfterlaan.

 

Wie ben jij

Jij bent een bevlogen vakman/-vrouw, pro-actief, ondernemend en autonoom. Je past in ons team omdat je houdt van aanpakken en van een professionele, informele werksfeer. Jouw humor zet je in om te relativeren. Je bent in staat om snel overzicht te verkrijgen in complexe casuïstiek en dit te vertalen naar concrete behandelplannen. Je houdt van nature overzicht over multidisciplinaire behandellijnen en haalt er voldoening uit om collega’s inhoudelijk te begeleiden. Daarnaast beschik je over een dosis creativiteit en durf om naar oplossingen te zoeken buiten de gebaande paden. Je bent BIG geregistreerd als GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist.

 

Wat ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor de multidisciplinaire behandeling aan onze cliënten. Bijbehorende werkzaamheden zijn onder meer het voeren van intake met jongere en hun netwerk, het opstellen en bijhouden van het behandelplan en het volgen van de behandllijn middels o.a. MDO. Indicenteel voer je zelf een deelbehandeling uit.

 

Wil je graag werken bij ons?

Dan horen we graag van je! Je kunt je CV met motivatiebrief mailen naar personeelszaken@at-groep.nl. Graag vóór 14 september en met vermelding van het vacaturenummer: 2020-12.

Wil je eerst nog meer info of heb je een vraag? Bel dan even met Oscar Bloem, hij is behandelmanager en zijn nummer is 06- 15538958. Of met Dianne Meijers, manager algemene zaken op het nummer 06-51859015.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Vacature overzicht

Blijf in contact

Volg ons op sociale media

Direct contact

Als u contact met at.groep wilt opnemen
kunt u het onderstaande antwoordformulier invullen.


  • at.groep
  • © 2017
  • info@at-groep.nl
  • Lubeckstraat 1, 7575 EE Oldenzaal
  • 0541 537 046