Arbeidsbemiddeling

Maatwerk
at.groep Werk staat voor duurzame arbeidsbemiddeling. We leveren altijd maatwerk en kunnen hierdoor een zo ideaal mogelijke situatie nastreven. Ons doel is niet iemand zo snel mogelijk te feliciteren met een nieuwe baan. Wij vinden het belangrijk dat iemand een fijne nieuwe werkplek vindt die bij hem past en goed aansluit op de thuissituatie. 
Ketenaanpak
We willen onze klanten bedienen en dat doen we effectief en efficiënt. We hanteren een ketenaanpak, wat inhoudt dat onze bedrijfsonderdelen nauw samenwerken en elkaar versterken. Vanuit deze bedrijfsonderdelen zijn er veel contacten met bedrijven en organisaties. Op die manier is er altijd wel een “warme ingang” om eens over de mogelijkheden van plaatsing te praten.
 Stappenplan
Klanten ondersteunen bij het vinden van werk, met of zonder beperking. Er vindt begeleiding plaats aan de hand van een stappenplan. Doel is het vinden van een passende baan welke aansluit bij de mogelijkheden van een klant. Dit doen we door middel van een maatwerktraject. We kunnen arbeidsbemiddeling uitvoeren voor mensen vanuit de participatiewet, Wajong en ziektewet.

Blijf in contact

Volg ons op sociale media

Direct contact

Als u contact met at.groep wilt opnemen
kunt u het onderstaande antwoordformulier invullen.


 

  • at.groep Werk
  • © 2017
  • info@at-groep.nl
  • Lubeckstraat 1, 7575 EE Oldenzaal
  • 0541 537 046