Berichten van tevreden klanten

Juul Knijn, regiomanager en coach van at.groep, sloot onlangs een aantal trajecten af waarna ze nog een leuke reactie mocht ontvangen van enkele betreffende  klanten.

Toen we elkaar de eerste keer ontmoetten, was het op neutraal terrein. Het was me meteen duidelijk dat je wist waar je het over had en dat je iemand was waar ik gemakkelijk mee kon praten.  In de daarop volgende ontmoetingen bij mij thuis, zette die trend zich verder.  Je was iemand die begrip had voor mijn situatie, die zich erin kon inleven en me op de juiste manier kon informeren over wat me te wachten stond, zodat ik me daar geen zorgen over hoefde te maken.  Je liet me mijn ervaringen delen en dacht en leefde met me mee.  Daarin was je realistisch en kritisch als dat nodig was.  Ik heb jouw begeleiding als aangenaam ervaren en jouw hulp als waardevol.  Ik wil je daarom nog heel erg bedanken voor jouw begeleiding en wens je het beste toe.

Met vriendelijke groet, KM

 

Ik heb een loopbaanonderzoek gedaan bij Juul Knijn van de at-groep, omdat ik mijn baan na 24 jaar had opgezegd en wilde weten wat een goede vervolgstap zou zijn in mijn carrière. Ik wilde met name weten wat voor functie of werkzaamheden mij weer plezier zouden geven in mijn werk en binnen welke sector of omgeving ik dat het beste zou kunnen doen. Daarnaast vond ik het belangrijk dat daar een reëel beeld van de vraag op de arbeidsmarkt tegenover zou staan. Na het eerste kennismakingsgesprek was er meteen al een “klik” met Juul. Ik had het idee dat ik maar een half woord hoefde te zeggen, voordat zij mij begreep en doorzag. We hebben een aantal waardevolle gesprekken gehad en ik heb een aantal testen gedaan waarvan de uitkomsten zeer herkenbaar waren, waardoor ik de bevestiging kreeg die ik nodig had. Ik heb uiteindelijk een antwoord gekregen op al de vragen die ik had. Het traject heeft er mede voor gezorgd dat ik gericht en zelfverzekerd naar mijn toekomst kan kijken, waarvoor ik Juul nog ontzettend wil bedanken.

Hartelijke groeten van LvG

Blijf in contact

Volg ons op sociale media

Direct contact

Als u contact met at.groep wilt opnemen
kunt u het onderstaande antwoordformulier invullen.


 

  • at.groep Werk
  • © 2017
  • info@at-groep.nl
  • Lubeckstraat 1, 7575 EE Oldenzaal
  • 0541 537 046