homeNieuwsHoera, LAB32 gaat beginnen!

29-10-2021

Hoera, LAB32 gaat beginnen!

 

Geweldige samenwerking tussen: Laborijn, Djopzz en at.groep

 

We vinden het superleuk om te melden dat we met een nieuw project starten. Het project heet LAB32 en de officiële start is op 1 november 2021. LAB32 is een prachtige samenwerking tussen Laborijn, Djopzz en at.groep.

LAB32 is daarmee een participatieproces waar mensen een kans krijgen om in samenwerking met Laborijn, Djopzz en at.groep tot persoonlijke ontwikkeling te komen. Leren, Werken en Groeien zijn kernwoorden, met als uiteindelijk doel uitstroom naar regulier werk indien mogelijk.

                               

 

Een korte kennismaking met onze samenwerkende partners:

Laborijn

Laborijn is een overheidsinstelling in de Achterhoek met ook een locatie in Aalten. Het is een werk- en ontwikkelbedrijf. Laborijn helpt mensen bij het vinden van betaald werk en als dat (nog) niet lukt, ondersteunt het bedrijf bij het meedoen in de maatschappij.

Djopzz 

Djopzz is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van bedrijven op het gebied van sociaal ondernemen. Djopzz heeft een groot netwerk van bedrijven en verbindt werknemers aan werkgevers en omgekeerd.

SES Creative

SES Creative is een familiebedrijf, opgericht in 1972. Het assortiment bestaat uit 350 speelgoedproducten. Wat SES uniek maakt, is dat alle producten zelf worden bedacht, ontworpen en ontwikkeld. Al deze producten moeten worden ingepakt. Er komt veel handwerk aan te pas en wij als at.groep gebruiken deze werkpakketten voor ons Concept 32.

 

Elke organisatie heeft specifieke taken in het project LAB32:

·      Laborijn zorgt voor 36 FTE en deelnemers die het ontwikkelprogramma ingaan. Ook zorgt Laborijn voor een werkbegeleider.

·      SES Creative zorgt voor de werkpakketten. Deze dagen de deelnemers uit en helpen bij de doelstellingen van Leren, Werken en Groeien. Er zijn 66 pallets met werkpakketten onderweg van SES Creative naar Laborijn in Aalten.   

·      Djopzz regelt de detacheringen. De 36 FTE’ers komen in dienst bij Djopzz en worden als het kan gedetacheerd bij reguliere werkgevers.

·      Wij leveren als at.groep een kwartiermaker die het project bekend maakt en naar buiten uitdraagt. Ook zorgt at.groep voor coaches die de deelnemers begeleiden en bewerkstelligt at.groep tevens de in- en uitstroom van deelnemers.

De samenwerkende partijen hebben samen alles in huis voor dit project!

Nieuwsgierig geworden? Kom kijken! We zijn elke dag bij LAB32 in Aalten aan het werk. We gaan graag in gesprek met belangstellenden en vinden het leuk om je een rondleiding te geven.