homeNieuwsSamenwerking Confidencus Groep en at.groep

10-06-2020

De samenwerkingsovereenkomst is getekend! Barry Siero van Confidencus Groep en Marlene Dettingmeijer van at.groep zetten een handtekening onder deze mooie samenwerking om de LeerWerkGroep te ontwikkelen binnen de werkprojecten van Confidencus.

De missie van de LeerWerkGroep is dat het LeerWerkModel een unieke bijdrage gaat leveren aan de participatie van verschillende doelgroepen, zoals mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, vrijwilligers, stagiaires of bijvoorbeeld mens…en die zinvolle dagbesteding zoeken. Met Confidencus als podium willen beide partijen vooral inspireren, innoveren en faciliteren. We stellen deelnemers in staat om te participeren en zichzelf te ontplooien.

De kracht van deze samenwerking is dat beide organisaties zich volledig focussen op hun kernkwaliteiten. Confidencus focust zich volledig op het uitvoeren van opdrachten (zoals het verpakken van artikelen, montage en het ompakken van bulk naar consument). At.groep richt zich volledig op de coaching van deelnemers en medewerkers.

Dit is een vierde LeerWerkProject naast de LeerWerkHal (Hal 32) in Enschede, het LeerWerkPunt in Vroomshoop en het LeerWerkHuis in Eemnes. Een mooie ontwikkeling dus!