Aanmelden

Verzekerd bij CZ of ENO?

Lees eerst dit!

Wij kunnen helaas geen behandeling bieden aan, voor ons nieuwe, cliënten (volwassenen 18+) die verzekerd zijn bij CZ en ENO.

Wilt u nadere informatie hierover, dan kunt u ons bellen op het volgende telefoonnummer: 085-4833240 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur).

Aanmelden regio’s Zwolle, Apeldoorn en Doetinchem: 

via 085-4833240 of zorg@at-groep.nl

Aanmelden regio Twente:

via 085-4833240 of aanmeldingenZorgTwente@at-groep.nl 

 

Informatie over evt. wachttijden:

Als u wilt weten wat de exacte stand van zaken is m.b.t. de wachttijd van de locatie waarvoor u wilt aanmelden, neem dan telefonisch contact op met de locatie zelf.

Regio Twente: voor gezinsbehandeling/systeemtherapie geldt een wachttijd van 4 weken, voor psychologisch onderzoek/diagnostiek ontwikkelingsproblematiek 18- geldt GEEN wachttijd.

Voor de regio’s IJsselland (GGZ en WMO/JW), Noord-Veluwe (GGZ) en Zuid Drenthe (GGZ en WMO/JW) en de gemeenten Heerde en Hattem  (GGZ en WMO/JW) geldt: Wachttijd tot intake 12 weken. Op het moment dat alle benodigde informatie en de beschikking digitaal is ontvangen zal de aanvraag worden verwerkt en zal de wachttijd ingaan

Regio Midden-IJssel/Oost-VeluweGGZ: voor de hele regio geldt momenteel een wachttijd van 8 wekenWMO/JW begeleiding: geen wachtlijst.

Regio Achterhoek (WMO): momenteel geen wachttijd.

Voor alle Menziscliënten (18+): Er geldt helaas een cliëntenstop voor de SGGZ. Cliënten die verzekerd zijn bij Menzis met een restitutiepolis kunnen wel bij ons terecht.

Voor alle cliënten die verzekerd zijn bij de VGZ: Vanaf september is er geen cliëntenstop meer, VGZ-cliënten kunnen dus gewoon weer aangemeld worden.

Helaas kunnen wij geen zorg verlenen aan cliënten die bij CZ zijn verzekerd.

 Het indienen van een volledige aanvraag met een verwijzing van de huisarts of een beschikking van de gemeente en een ingevuld aanmeldformulier en toestemmingsverklaring, helpen bij een vlotte verwerking. De verwijsbrief van de huisarts kunt u hier downloaden: verwijsbrief huisarts

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

Blijf in contact

Volg ons op sociale media

Direct contact

Als u contact met at.groep wilt opnemen
kunt u het onderstaande antwoordformulier invullen.

 

Algemene voorwaarden

  • at.groep Zorg
  • © 2017
  • zorg@at-groep.nl
  • Lubeckstraat 1, 7575 EE Oldenzaal
  • 085 483 32 40