Aanmelden en wachttijden bij at.zorg

homeAanmelden

Goed om te weten

Binnen de zorg in Nederland wordt soms op meerdere manieren aangegeven hoe lang je moet wachten op zorg. Bij at.zorg hanteren we een wachtlijst. Het liefst zouden we iedereen gelijk willen helpen, maar dat lukt niet altijd. Uiteraard streven we ernaar om gevraagde hulp zo spoedig mogelijk in te zetten. 

De wachtlijst geeft aan wanneer je een intake kan verwachten. Daarna streven we ernaar om direct na de intake de behandeling of begeleiding op te starten. Normaal gesproken kun je verwachten dat we binnen twee weken een vervolgafspraak hebben gemaakt voor de daadwerkelijke hulpverlening. 

Hieronder vind je een indicatie van de wachttijden per regio. Voor meer informatie kun je voor alle locaties mailen naar: zorg@at-groep.nl of bellen naar: 085-4833240.  Vestiging

Jeugdhulp behandeling

Jonger dan 18 jaar

Jeugdhulp begeleiding

Jonger dan 18 jaar

WMO

18 jaar en ouder

Basis GGZ*

18 jaar en ouder

Specialistische GGZ*

18 jaar en ouder

Zwolle *

12 weken

In overleg

n.v.t

In overleg

In overleg

Apeldoorn **

12-16 weken

0 weken

0 weken

12-16 weken

12-16 weken

Enschede

10-12 weken

10-12 weken

10-12 weken

10-12 weken

10-12 weken

Arnhem/

Doetinchem

0 weken

0 weken

0 weken

n.v.t.

n.v.t.

* De wachttijd in Zwolle bedroeg 4 weken in mei 2021.

** Voor de stad Apeldoorn geldt op dit moment een cliëntenstop voor Jeugdhulp behandeling. Voor de overige plaatsen in de gemeente Apeldoorn geldt dat niet.


Aanmelden

Apeldoorn: zorg@at-groep.nl

Arnhem/Doetinchem: zorg@at-groep.nl

Enschede: aanmeldingenzorgtwente@at-groep.nl

Zwolle: aanmeldingenzorgzwolle@at-groep.nl  

*Ben je verzekerd bij CZ? Helaas kunnen wij geen behandeling meer bieden aan nieuwe volwassen cliënten die per 1-1-2020 verzekerd zijn bij CZ. Ons advies is dat je als cliënt contact opneemt met de afdeling zorgbemiddeling van CZ. Zij zullen met je kijken of er elders in de regio plaats is om je te helpen. 

Ben je verzekerd bij Menzis? Voor Menzis geldt dat we een beperkt aantal cliënten per jaar kunnen oppakken. Daarnaast kunnen we alleen cliënten aannemen wanneer de zorgvraag past binnen een mono disciplinair aanbod (alleen gesprekken met een behandelaar op onze locaties/poli's). Als je hier meer over wilt weten, neem gerust contact op! 

Wat te doen bij crisis?

at.zorg is op werkdagen binnen kantooruren (8.30 – 17.00 uur) bereikbaar. Bij crisis buiten kantoortijden kunnen jij of je ouders/verzorgers contact opnemen met de huisarts/huisartsenpost. Als er sprake is van acuut gevaar: bel dan 112.


Voor een reguliere aanmelding kun je onderstaand contactformulier gebruiken: