De Cliëntenraad van at.groep Zorg wil zich aan u voorstellen

Hallo, mogen wij ons even aan u voorstellen? Wij zijn Arjen Brem en Petra Huisman en wij vormen samen de Cliëntenraad van at.groep Zorg.

Arjen:
Ik heb veel ervaring met begeleiding binnen het (speciaal) onderwijs. Ik heb ook voor de klas gestaan binnen het speciaal onderwijs. Momenteel ben ik werkzaam in het regulier onderwijs en heb ik ook te maken met passend onderwijs.

Petra:
In gesprekken met andere ouders herken ik soms punten waar mensen tegenaan lopen. Ik wil graag meer inzicht krijgen in wat er mogelijk is binnen at.groep Zorg en ik zou graag iets willen bereiken binnen de CR dat betekenisvol is voor de cliënten, voor mezelf en voor andere ouders.

Wij zijn beiden ouders van jongeren die zorg ontvangen binnen at.groep Zorg. Maar we zouden zo graag zien dat er ook inspraak komt vanuit de (jongere) groep cliënten zelf. Daarom onderstaande oproep:

Oproep aan (jonge) clienten:
aan jongeren die zelf cliënt zijn bij at.groep Zorg:
Kom meedenken en meepraten over zaken die jou aangaan!!
Meld je aan voor de Cliëntenraad, zodat je mee kunt helpen
om de zorg van at.groep Zorg te verbeteren
en misschien zelfs leuker te maken.

Het doel van de Cliëntenraad is om cliënten mee te laten praten en denken over het beleid van at.groep Zorg. Wij willen de gemeenschappelijke belangen van de cliënten zo goed mogelijk behartigen. We willen praten namens jullie en om dat goed te kunnen doen, hebben we jullie input nodig!
Daarvoor is het nodig dat jullie ons weten te vinden en willen wij heel graag kennis met jullie maken.
Dus, als er dingen zijn die je anderen wilt laten weten, dingen die beter of leuker zouden kunnen, waar je tevreden of ontevreden over bent; laat het ons weten!

Je kunt ons telefonisch en/of per e-mail bereiken via Arjen.
Zijn telefoonnummer is: 06-4617 8949
Zijn e-mailadres is: hjbrem@gmail.com

Wij zijn nog zoekende naar een goede vorm voor informatie-uitwisseling tussen CR en ouders/cliënten. Mogelijkheden voor uitbreiding van de website met een forum waar geïnteresseerden op in kunnen loggen, worden onderzocht. Ook wordt bekeken of het EPD van at.groep Zorg (Medicore) mogelijkheden hiervoor biedt. Belangrijk hierbij is om rekening te houden met de nieuwe privacy wetgeving (AVG). Mochten jullie hier suggesties of ideeën over hebben, dan zijn die van harte welkom!

Blijf in contact

Volg ons op sociale media

Direct contact

Als u contact met at.groep wilt opnemen
kunt u het onderstaande antwoordformulier invullen.


 

Algemene voorwaarden

  • at.groep Zorg
  • © 2017
  • zorg@at-groep.nl
  • Lubeckstraat 1, 7575 EE Oldenzaal
  • 085 483 32 40