homeNieuwsCoronamaatregelen bij at.zorg

17-12-2020

Behandelen en begeleiden in coronatijd: update  17 december 2020

De afgelopen weken is het aantal besmettingen zo snel toegenomen, dat het kabinet heeft besloten tot een harde lockdown. We moeten met zijn allen terug naar de maatregelen zoals in het voorjaar.
Voor de zorg bij at.zorg verandert er niets ten opzichte van de afgelopen maanden. Onze gebruikelijke zorg met gesprekken op onze locaties of bij gezinnen thuis gaat zoveel mogelijk door.

 

Belangrijk:
Bij behandeling op locatie of thuis vragen wij u rekening te houden met een aantal regels bovenop de basisregels. De basisregels zijn: anderhalve meter afstand houden, handen wassen/desinfecteren, hoesten en niezen in de elleboog.


Afspraak veranderen bij coronagerelateerde klachten
at.zorg houdt zich aan de richtlijnen van de RIVM.

  • Is uw kind 12 jaar of jonger en heeft het lichte verkoudheidsverschijnselen (zonder koorts of verhoging)? Dan mag uw zoon of dochter gewoon op de afspraak komen.
  • Vanaf 13 jaar, of als een gezinslid vanaf 13 jaar coronagerelateerde klachten heeft, kan de afspraak niet op locatie plaatsvinden. Wilt u dit dan direct doorgeven aan het secretariaat van uw locatie, dan zal de afspraak omgezet worden naar een beeldbelafspraak.

 

Heeft u vragen?
Bespreek ze met uw behandelaar of bel met ons op 085-483 32 40

 

Meer informatie over corona en jeugd:

www.nji.nl/coronavirus