homeNieuwsMooi mens

14-10-2022

We hebben een kaart ontvangen met op de voorkant de woorden Mooi mens. Het was een bedankkaart voor een van onze behandelaren. In de kaart stond de volgende tekst (met toestemming van de ouders geplaatst):

Mooi mens

Ja, want dat ben jij. Wat een ups en downs hebben we gekend samen. Maar met name de ups, wat waren ze bijzonder! Kippenvelmomenten, vreugdetranen, onzekerheden, mooie integere gesprekken, overwinningen. Ze waren er allemaal en ze mochten en konden er zijn. Want we konden helemaal onszelf zijn bij jou. Mooie succesverhalen hebben we samen geschreven.

We hebben een stevige fundering gebouwd met jou, steen voor steen. Iets waarop we nu verder kunnen bouwen. Wel zonder jou, want zoals je zo mooi zei: "Ik doe jullie zoon geen recht door nog te blijven." Dat ontroerde ons, omdat we weten dat je gelijk hebt. Maar wat een mooi compliment!

Wat zullen we onze gezellige, soms wat confronterende gesprekken gaan missen. Je hebt ons de beste versie van onszelf in de spiegel laten zien! Je kadootje leidt terug naar de eerste grote doorbraaak. Wat een groei hebben we mogen zien, soms niet bij te houden. Je bent van onschatbare waarde geweest voor ons gezin. Dat zullen we nooit vergeten!