homeVacatures

Werken bij at.zorg


Word jij onze nieuwe collega? 

We zijn een snelgroeiende organisatie, daarom zijn er regelmatig vacatures. We dagen je uit om verder te groeien. Dus zoek de vernieuwing op en sluit je aan bij onze 100 collega’s! 

We zijn trots op de werksfeer bij at.zorg. De lijntjes zijn kort en de sfeer is informeel. Met gedreven, gelijkgestemde collega’s maak je elke dag impact op de levens van onze cliënten.

Werken bij at.zorg

Wat is er zo leuk aan werken bij at.zorg?

Merijn van Gorkum
Eigenaar
Bij at.zorg draait het écht om de mensen.

"We werken elke dag aan het ontdekken en inzetten van talenten, zowel van onze cliënten als van de medewerkers. Ik ben blij dat ik onderdeel ben van at.zorg!”

Jill Stronks-Tilleman
Specialist zorgadministratie
De leukste baan die ik gehad heb!

“Er heerst hier een open sfeer en de communicatie is direct. De lijnen zijn kort, zaken blijven niet liggen en er is veel ruimte voor gezelligheid. Tot nu toe is het de leukste baan die ik gehad heb!”

Joey Perlee
Maatschappelijk werker
Ik waardeer de open cultuur binnen ons team

“Dat is erg fijn. Dat we dit nog steeds zo kunnen ervaren binnen een team van twintig collega’s is best uniek te noemen.”Actuele vacatures

Psychomotorisch Therapeut regio Arnhem
We zoeken voor onze vestiging in Arnhem een psychomotorisch therapeut. Deze therapie wordt ingezet bij de doelgroep jeugd. Je observeert, behandelt en geeft adviezen aan de hand van de individuele hulpvraag van de cliënt, en eventueel diens directe omgeving. Heb je interesse? Dan maken we graag kennis met je!
Stagiair Creative Business Enschede
We hebben een stageplek voor een student Creative Business. We doen het bij at.zorg anders dan veel andere ggz-instellingen. Ben jij de creatieveling die ons helpt om uit te dragen wie we zijn en wat we doen? We garanderen je een uitdagende stagetijd bij onze mooie organisatie!
Psycholoog/orthopedagoog regio Apeldoorn
We hebben binnen team Apeldoorn plek voor een psycholoog/orthopedagoog. Het is een afwisselende en uitdagende functie in een team met een uitstekende werksfeer.
Ambulant behandelaar regio Zwolle
We zoeken voor onze locatie in Zwolle een ambulant behandelaar. Word jij enthousiast van het gezamenlijk, in een multidisciplinair team, tot een passende en op maat gerichte behandeling te komen? Dan is dit jouw nieuwe functie!
GZ psycholoog Adolescenten Enschede, Doetinchem, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle
Wij zoeken doorlopend GZ psychologen (Specialisatie Adolescenten) voor omgeving Enschede, Doetinchem, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle. Als GZ-psycholoog beschik je over een flexibele instelling, passend bij een groeiende organisatie in beweging. Heb je affiniteit en ervaring met hulpverlening aan adolescenten met complexe problematiek? Dan komen we graag in contact met jou! Ervaring met systeemgerichte behandeling, CGT en EMDR is een pré.