homeVacatures

Werken bij at.zorg


Word jij onze nieuwe collega? 

We zijn een snelgroeiende organisatie, daarom zijn er regelmatig vacatures. We dagen je uit om verder te groeien. Dus zoek de vernieuwing op en sluit je aan bij onze 100 collega’s! 

We zijn trots op de werksfeer bij at.zorg. De lijntjes zijn kort en de sfeer is informeel. Met gedreven, gelijkgestemde collega’s maak je elke dag impact op de levens van onze cliënten.

Werken bij at.zorg

Wat is er zo leuk aan werken bij at.zorg?

Jan Vermue
Eigenaar
Bij at.zorg draait het écht om de mensen.

"We werken elke dag aan het ontdekken en inzetten van talenten, zowel van onze cliënten als van de medewerkers. Ik ben blij dat ik onderdeel ben van at.zorg!”

Jill Stronks-Tilleman
Specialist zorgadministratie
De leukste baan die ik gehad heb!

“Er heerst hier een open sfeer en de communicatie is direct. De lijnen zijn kort, zaken blijven niet liggen en er is veel ruimte voor gezelligheid. Tot nu toe is het de leukste baan die ik gehad heb!”

Joey Perlee
Maatschappelijk werker
Ik waardeer de open cultuur binnen ons team

“Dat is erg fijn. Dat we dit nog steeds zo kunnen ervaren binnen een team van twintig collega’s is best uniek te noemen.”Actuele vacatures

Teamsecretaresse Zwolle
Voor onze locatie in Zwolle zijn we op zoek naar een teamsecretaresse. In deze functie ben je de ‘spin in het web’ die er voor zorgt dat collega’s binnen de locatie hun werk zo effectief mogelijk kunnen uitvoeren.
Psycholoog/orthopedagoog Apeldoorn
Kom jij onze locatie Apeldoorn versterken als psycholoog/orthopedagoog? Je komt te werken in een team met uitstekende werksfeer en hebt in je functie veel vrijheid en autonomie.