home Nieuws De droom die waar werd

16-03-2023

Een tevreden klant 

Dankzij de intensieve samenwerking tussen UWV, Sanne en coach Hanneke Stegeman van at.groep werkt Sanne weer en werd de droom van Sanne echt werkelijkheid. Sanne heeft bij Hanneke Stegeman namelijk het traject “Werkfit maken” doorlopen en succesvol afgerond. Het was een bijzonder traject: Sanne was door het UWV volledig arbeidsongeschikt verklaard. Maar toch wilde zij graag haar droom waarmaken: vrachtwagenchauffeur worden. Hanneke Stegeman keek met haar mee hoe deze droom in vervulling kon gaan.


Door de goede samenwerking tussen de betrokken contactpersoon van het UWV, Sanne en Hanneke is het proces in gang gezet en eind augustus 2022 kende UWV de vergoeding toe. Deze vergoeding was nodig voor het betalen van de kosten voor de opleiding vrachtwagenchauffeur die Sanne wilde volgen. Het is een uitzonderlijke situatie dat Sanne het toegekend kreeg: het bedrag lag veel hoger dan de maximale vergoeding die door het UWV normaal gesproken gegeven wordt. Maar omdat er na het behalen van het diploma een baangarantie volgde, kwam het goed.


Sanne is enorm blij want door haar enorme doorzettingsvermogen is zij geslaagd voor het rijbewijs C. Zij kan nu hiermee de weg op en leert nu door voor rijbewijs E en code 95!


Een tevreden klant door de goede samenwerking van at.groep met het UWV.