De droom die waar werd
16-03-2023

Dankzij de intensieve samenwerking tussen UWV en coach Hanneke Stegeman van at.groep werkt Sanne weer en zij is blij met haar opleiding voor rijbewijs C.

lees verder
Volgende

Nieuws van at.werk 

Persoonlijke groei
27-02-2023
Ik kwam erachter waar mijn kwaliteiten liggen en waar juist niet. Het belangrijkste is dat ik dankzij Jeanet Korten van at.groep ben gaan geloven in mijzelf.
Ans Wolters viert jubileum
03-03-2022
Ans Wolters-Niënhuis is 12,5 jaar in dienst van at.groep. Dat jubileum laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan!
Kersje op een taart!
17-12-2021
Ans Wolters, regiomanager bij at.groep, deelt een mooi succesverhaal. Ze vertelt hoe cliënt Freddy zijn eerste stappen heeft gezet op de arbeidsmarkt. Het is een succesvol traject.
Gert Winkelman viert jubileum
06-12-2021
Gert Winkelman, senior re-integratieadviseur en jobcoach, is 12,5 jaar in dienst bij at.groep.
Mooie ontwikkelingen
08-09-2021
We zijn als at.groep in samenwerking met het GezondheidHuis bezig met mooie dingen in De Zwanenhof. Het voormalige retraitehuis vormt daarvoor een prachtig podium.
Het is weer voorbij, die mooie zomer...
18-08-2021
Arjen Siebelink, re-integratieadviseur en jobcoach bij at.groep, heeft afgelopen zomer twee maanden verlof opgenomen. Hij kon zo langere tijd met zijn zeilboot eropuit. Arjen is blij dat at.groep hem deze kans heeft geboden.
at.groep draagt bij aan mooi nieuw initiatief
23-07-2021
at.groep draagt bij aan een mooi nieuw initiatief in en rond De Zwanenhof. In het voormalige kloostercomplex in Zenderen kunnen passanten binnenkort terecht voor koffie, thee en iets lekkers. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verzorgen dit horecagedeelte. Een van de kerntaken van de at.groep is mensen met elkaar verbinden. Dat doen wij ook bij dit initiatief: at.groep levert de mensen die er aan de slag gaan.

Rien Roeleveld (coach werk en advies bij at.groep) vertelt er uitgebreid over in de Tubantia. Hier lees je het hele artikel.
CONCEPT32
21-07-2021
CONCEPT32 is de verzamelnaam van al onze LeerWerkProjecten.
Wilt u meer informatie?
Wij zijn vernieuwers van wat werkt
21-10-2020
Wij zijn ‘Vernieuwers van wat werkt’. Wat dat voor ons betekent? Dat vertellen we je graag in deze video!