Vernieuwers van wat werkt

home Over at.groep

Wij zijn probleemoplossers en kansendenkers. Dat doen we voor werkgevers, werkzoekenden. Met de vele expertises die we in huis hebben kunnen we voor heel veel klanten van grote waarde zijn. Helemaal nu we de afgelopen jaren onze dienstverlening voor de doelgroep Niet Aangeboren Hersenletsel stevig hebben neergezet. 

Initatiefnemers at.groep

Marlène Dettingmeijer


Luc Bannink


Onze aanpak

Als het tegenzit merk je dat op meerdere vlakken in je leven of organisatie. Daarom heb je nooit één uitdaging. 

Stel je voor: je hebt een vorm van autisme. Dat maakt dat je soms moeite hebt met je werk. De onvrede hierover neem je mee naar huis waardoor daar ook spanningen ontstaan. Naast de problemen op het werk ontstaan er daardoor ook problemen thuis. 

Als we je werksituatie gaan aanpakken, maken we indien nodig ook andere uitdagingen zichtbaar. Onze adviseurs en jobcoaches kunnen samenwerken om jou op je best te laten functioneren. We zetten verschillende expertises in om jou te helpen. Dat is onze aanpak. 

Wij pakken uitdagingen holistisch aan. We hebben de kennis in huis om klanten te begeleiden om mee te doen in de maatschappij. We hebben het netwerk in huis om werkzoekenden weer aan het werk te helpen. Én we hebben de ervaring in huis om werkgevers te helpen bij het bouwen van een goedlopend team. Door ons enorme netwerk kunnen we voor al onze doelgroepen effectief zijn. Dat is onze aanpak. 1500 keer vernieuwing

In 2006 ging at.groep in Oldenzaal van start als re-integratiebedrijf met drie medewerkers. Aanvankelijk werkzaam voor de publieke markt.

Het was een kleine stap om met onze expertise ondernemers te begeleiden bij het bouwen van een sterk personeelsbeleid. Ons netwerk van ondernemers biedt een enorme meerwaarde voor ons re-integratiewerk. In 2012 startten we daarom at.advies (voorheen at.groep personeel).  

"We komen pas vooruit als we elkaar uitdagen. Wij jou. En jij ons. Juist dan zien we elkaar groeien."

Al vele jaren hebben wij ons ontwikkelbedrijf 'Hal 32' om belastbaarheid te toetsen en/of werknemersvaardigheden aan te leren. 

Sinds 2020 is at.groep gestart met de ontwikkeling van N.A.H. Breinsupport Volwassenen is overgegaan naar at.groep en diverse coaches hebben zich bekwaamd in de ondersteuning van deze groep klanten. 


"We komen pas vooruit als we elkaar uitdagen. Wij jou. En jij ons. Juist dan zien we elkaar groeien."


In korte tijd groeiden we uit tot een gerenommeerd advies- en trajectbureau met jaarlijks 1500 klanten in advies- en werktrajecten en zo'n 50 gedreven medewerkers. 

Al bijna 18 jaar dagen wij onze klanten uit. Want we komen pas vooruit als we elkaar uitdagen. Wij jou. En jij ons. Juist dan zien we elkaar groeien.

Kwaliteitseisen

at.groep BV is lid van OVAL (Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaan) en voldoet aan de OVAL-kwaliteitseisen en handelt naar de OVAL-gedragscode.

at.groep is in het bezit van het Blik op Werk keurmerk.