home Nieuws De 'MENS' achter at.groep: Mickey Withagen

28-08-2023

De 'MENS' achter at.groep

In dit maandelijkse nieuwsitem stellen we één van de ruim 40 at.groep medewerkers aan je voor zodat je kennis kunt maken met de 'MENS' achter at.groep. We noemen onszelf vernieuwers van wat werkt en dat doen we allemaal op onze eigen manier. 

Vandaag: Mickey Withagen, jobcoach en re-integratieadviseur actief in Gelderland en Overijssel. 

Waarom werk je graag bij at.groep?

Mijn werk als re-integratieadviseur vind ik erg afwisselend en boeiend. Geen dag is hetzelfde! Ik waardeer at.groep zeer als werkgever, omdat ik veel vrijheid en zelfstandigheid heb. Krijg ook het vertrouwen dat ik dat aankan. Ons bedrijf is erg integer: de klant staat centraal, we zijn eerlijk en realistisch naar de klant en kijken altijd naar waar iemand het beste mee geholpen is. We zorgen ervoor dat zowel de opdrachtgever, werkgever als werkzoekende tevreden zijn. 

Waarom heb je gekozen voor at.groep?

at.groep koos mij! Ik had voordat ik hier solliciteerde nog nooit van het bedrijf gehoord, dus ik ging af op de ervaringen van een oud-collega die er al werkte. Zij was heel positief over at.groep, waardoor ik dacht: dat zit wel goed. 

Wat vertel je aan anderen over je werk?

Ik vertel over de veelzijdigheid. Wat ik kan betekenen voor iemand en wat onze dienstverlening is. Werk neemt bij de meeste mensen een belangrijke plek in het leven in, dus dat is het wel belangrijk dat je iets doet wat bij je past! Het komt regelmatig voor dat familie en bekenden mij om advies vragen en dat vind ik helemaal niet erg.

Wat zijn de mooiste momenten in je dag?

Als ik iets heb kunnen bijdragen aan de ontwikkeling of het perspectief van een klant. Het komt vaak voor dat mensen vanwege hun beperkingen denken: wie zit er nu op mij te wachten? Dan ben ik blij wanneer ik die persoon weer meer zelfvertrouwen kan geven en een ander perspectief kan bieden. Bijvoorbeeld door mensen bewust te maken van hun kwaliteiten en werkervaring, en wat ze nog wèl kunnen. 

Kun je de cultuur van at.groep beschrijven?

Die kan wat mij betreft worden samengevat in drie woorden: open, eerlijk en integer.

Mickey sluit haar interview af met een tip:

Als  je op zoek bent naar (ander) werk, praat er dan zoveel mogelijk over met de mensen om je heen. Hulp of een andere baan komt op de meest onverwachte manieren naar je toe, als je ervoor open staat. En mensen vinden het altijd leuk om te helpen, of om over hun eigen werk te vertellen! 

Nieuwsgierig naar wie at.groep maken? Volg onze LinkedIn pagina en ontvang wekelijkse updates die je meer inzicht geven in wie we zijn en wat we doen!