home nieuws at.groep wint Wandelchallenge

21-10-2024

at.groep wint Wandelchallenge
en neemt prijs in ontvangst in het Provinciehuis van Groningen

In de week van 23 tot en met 29 september namen: Arnica Groen, Judith Slagter, Rosalie Weikath, Alyde ter Haar en Wendy Elling namens at.groep deel aan de wandelchallenge op vraag van UWV Emmen. Het doel? Zo veel mogelijk stappen zetten! Met een indrukwekkend gemiddelde van maar liefst 95.540 stappen per persoon lieten wij 26 andere teams achter ons. 

De beloning voor deze prestatie volgde op 11 oktober tijdens de themabijeenkomst 'Duurzame Inzetbaarheid' in het Provinciehuis van Groningen. Dit evenement georganiseerd door de provincie Groningen, SER Noord-Nederland, het project Duurzame Inzetbaarheid Noord en VNO-NCW MKB Noord richtte zich op het thema van duurzame inzetbaarheid. Hierin werden werkgevers, bestuurders en HR-professionals uit het noorden van Nederland aangemoedigd om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers.

Tijdens de bijeenkomst werd de noodzaak benadrukt om medewerkers zo lang, gezond en gemotiveerd mogelijk aan het werk te houden, vooral in een tijd waarin de arbeidsmarkt steeds krapper wordt door vergrijzing en ontgroening. Organisaties die goed voor hun mensen zorgen, doen het immers beter. Dit is ook de kern van de campagne 'Duurzame Inzetbaarheid Noord', die inmiddels meer dan 600 leden telt.



Wij mochten tijdens deze bijeenkomst de prijs voor de wandelchallenge in ontvangst nemen. Daarnaast kregen wij de gelegenheid om onszelf te presenteren via een korte pitch. In de pitch werd aandacht besteed aan at.groep, Djopzz en Advizius en aan onze visie op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Door betrokken te zijn en mensen de aandacht te geven die zij verdienen helpen wij mensen verder een stap te maken op de arbeidsmarkt.

Onze dank gaat uit naar Duurzame Inzetbaarheid Noord, Ilona Peters en Geert van der Wal van de werkgroep DIN en UWV Emmen dat we mochten deelnemen aan de wandelchallenge en de inspirerende bijeenkomst.

Samen blijven wij ons inzetten voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit op de werkvloer.