homeWerken bij

Werken bij at.groep


Word jij onze nieuwe collega? 

We zijn een snelgroeiende organisatie, daarom zijn er regelmatig vacatures. We dagen je uit om verder te groeien. Dus zoek de vernieuwing op en sluit je aan bij ruim 160 collega’s! 

We zijn trots op de werksfeer bij at.groep. Ondanks onze landelijke dekking blijven de lijntjes kort en blijft de sfeer informeel. Met gedreven, gelijkgestemde collega’s maak je elke dag impact op de levens van onze klanten en cliënten.

Werken bij at.groep

Wat is er zo leuk aan werken bij at.groep?

Marlène Dettingmeijer
Eigenaar/arbeidsdeskundige
Bij at.groep draait het écht om de mensen.

"We werken elke dag aan het ontdekken en inzetten van talenten, zowel van onze cliënten als van de medewerkers. Ik ben blij dat ik onderdeel ben van at.groep."

Mickey Withagen
Senior re-integratieadviseur en jobcoach
De leukste baan die ik gehad heb!

“Er heerst hier een open sfeer en de communicatie is direct. De lijnen zijn kort, zaken blijven niet ‘sudderen’ en er is veel ruimte voor gezelligheid. Tot nu toe is het de leukste baan die ik gehad heb!”

Joey Perlee
Maatschappelijk werker
Ik waardeer de open cultuur binnen ons team

“Dat is erg fijn. Dat we dit nog steeds zo kunnen ervaren binnen een team van twintig collega’s is best uniek te noemen.”Actuele vacatures

GZ psycholoog Adolescenten Enschede, Doetinchem, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle
Wij zoeken doorlopend GZ psychologen (Specialisatie Adolescenten) voor omgeving Enschede, Doetinchem, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle. Als GZ-psycholoog beschik je over een flexibele instelling, passend bij een groeiende organisatie in beweging. Heb je affiniteit en ervaring met hulpverlening aan adolescenten met complexe problematiek? Dan komen we graag in contact met jou! Ervaring met systeemgerichte behandeling, CGT en EMDR is een pré.
GZ psycholoog Kind en Jeugd / Orthopedagoog Generalist Enschede, Doetinchem, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle
Wij zoeken doorlopend GZ psychologen of Orthopedagoog Generalisten (specialisatie Kind en Jeugd) voor omgeving Enschede, Doetinchem, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle. Als GZ-psycholoog/Orthopedagoog Generalist beschik je over een flexibele instelling, passend bij een groeiende organisatie in beweging. Ervaring met hulpverlening aan jeugdigen en hun gezinnen met complexe problematiek, vooral op het gebied van ontwikkelingsstoornissen (autisme spectrum stoornissen, ADHD). Affiniteit en ervaring met systeemgerichte behandeling, CGT en EMDR is een pré.