Versterking van het directieteam van Djopzz Groep
02-05-2024

Arjan Elst komt per 1 mei Djopzz Groep ons directieteam versterken. Daarmee bestaat het Directieteam uit Eric Krabbe (Algemeen Directeur), Edwin van den Broeke (Directeur Bedrijfsvoering) en Arjan Elst (Directeur Sales & Marketing).

lees verder
Volgende

Nieuws van at.groep 

Nieuw management
01-05-2024
Wendy Elling en Sabine Zwaaneveld, beiden ervaren professionals met jarenlange ervaring binnen at.groep en het bredere werkveld, nemen de leiding over het nieuwe managementteam.
Djopzz Groep ontvangt het PSO 30+ certificaat
01-05-2024
Djopzz Groep heeft wederom het PSO 30+ certificaat behaald, waarmee zij hun toewijding aan sociale inclusie en diversiteit bevestigen.
De "MENS" achter at.groep: Agnes Hendriks
28-03-2024
We noemen onszelf vernieuwers van wat werkt en dat doen we allemaal op onze eigen manier. Nieuwsgierig naar wie at.groep maken? Volg onze website op LinkedIn!
De 'MENS' achter at.groep: Sabine Zwaaneveld
29-02-2024
We noemen onszelf vernieuwers van wat werkt, en dat doen we allemaal op onze eigen manier.
De 'MENS' achter at.groep: Emmy Simons
05-02-2024
We noemen onszelf vernieuwers van wat werkt en dat doen we allemaal op onze eigen manier. Nieuwsgierig naar wie at.groep maken? Volg onze website op LinkedIn!
Onderdeel van de Djopzz Groep
09-01-2024
At groep onderdeel van de Djopzz Groep
De 'MENS' achter at-groep: Barbara Reijrink
20-11-2023
We noemen onszelf vernieuwers van wat werkt, en dat doen we allemaal op onze eigen manier. Nieuwsgierig naar wie at.groep maken? Volg onze website op LinkedIn!
De 'MENS' achter at-groep Alyde van der Haar
19-10-2023
We noemen onszelf vernieuwers van wat werkt en dat doen we allemaal op onze eigen manier. Nieuwsgierig naar wie at.groep maken? Volg onze website op LinkedIn!
De 'MENS' achter at.groep: Simone Davina
18-09-2023
We noemen onszelf vernieuwers van wat werkt en dat doen we allemaal op onze eigen manier. Nieuwsgierig naar wie at.groep maken? Volg onze website op LinkedIn!
De 'MENS' achter at.groep: Mickey Withagen
28-08-2023
We noemen onszelf vernieuwers van wat werkt, en dat doen we allemaal op onze eigen manier.
De 'MENS' achter at.groep: Jasper Bakker
20-07-2023
We noemen onszelf vernieuwers van wat werkt, en dat doen we allemaal op onze eigen manier.
Dünja: "Dankzij mijn jobcoach sta ik weer op eigen benen!"
05-06-2023
Jobcoaching hielp de Ulftse Dünja om grip te krijgen op haar professionele leven. Dankzij de inzet van haar jobcoach kreeg ze al na een jaar een vast dienstverband bij mentaalbedrijf Holga.
Werkbezoek CDA-Kamerlid Hilde Palland over toegevoegde waarde externe jobcoaching
05-06-2023
OVAL wil met dit werkbezoek laten zien dat jobcoaching kansen biedt voor werkgevers die op zoek zijn naar werknemers, maar ook voor werknemers met een arbeidsbeperking om aan de slag te komen. Door vaker jobcoaches in te zetten, kan de krapte op de arbeidsmarkt worden tegengegaan.
Succesvol in je werk met de juiste begeleiding
31-05-2023
"Zoek je werk met begeleiding op maat en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Ik help je bouwen aan zelfvertrouwen en aan leren in de praktijk", vertelt Judith Slagter. Ze is jobcoach bij at.groep en begeleidt enkele medewerkers van Envalior (voorheen DSM).
Arbeidsdeskundig onderzoek waar je écht wat aan hebt
01-05-2023
Vrijwel dagelijks stellen werkgevers vragen aan at.groep over de Wet verbetering poortwachter (Wvp), en geven zij opdracht voor uitvoering van Arbeidsdeskundig onderzoek. "Wij vinden het belangrijk om het AD-rapport ook praktisch te maken."
Waar sta je nu? Waar wil je naartoe?
27-03-2023
Mickey Withagen is re-integratieadviseur en jobcoach bij at.groep. “Duidelijk krijgen voor jezelf of bepaald gedrag of vereisten bij je passen, is typisch iets waarbij de DISCOVER Potentieel Analyse (kortweg de DISC) je helpt."
De droom die waar werd
16-03-2023
Dankzij de intensieve samenwerking tussen UWV en coach Hanneke Stegeman van at.groep werkt Sanne weer en zij is blij met haar opleiding voor rijbewijs C.
Meer werkplezier met begeleiding van een goede jobcoach
06-03-2023
“Jezelf ontwikkelen, plezier hebben in je werk en waardering krijgen. Dan ga je met een voldaan gevoel naar huis", vertelt jobcoach Rosalie Weikath.
Persoonlijke groei
27-02-2023
Ik kwam erachter waar mijn kwaliteiten liggen en waar juist niet. Het belangrijkste is dat ik dankzij Jeanet Korten van at.groep ben gaan geloven in mijzelf.
De carrièreswitch van z’n dromen
06-02-2023
"Op 7 februari mag ik m’n diploma ophalen en dan is het écht helemaal officieel”, vertelt Johan Freriksen (47), zichtbaar gelukkig. Sinds enige tijd werkt hij, naast zijn op leiding, als helpende in de zorg bij Carintreggeland, Huis De Stoevelaar in Goor. “Ik krijg een arbeidscontract van 24 uur per week. En ik mag in mijn eigen team blijven, da’s helemaal mooi. Jaa, dat zegt toch wel wat hé?”, bloost Johan. “Het zal van beide kanten wel bevallen dan, denk ik.”
Coaching op maat bij Niet Aangeboren Hersenletsel
28-01-2023
Kenmerkend voor mensen met niet aangeboren hersenletsel is vaak dat ze gevoeliger zijn voor prikkels uit hun omgeving en daardoor ook eerder afgeleid. Meestal brengt NAH ook vormen van gedragsverandering mee. Soms zijn deze, met een kleine aanpassing, goed te combineren met het werk en het leven van elke dag, maar soms ook helemaal niet”, vertelt Karin Grobbink, re-integratiespecialist en projectmanager NAH bij at.groep..
Rouwverwerking bij baanverlies
07-12-2022
Tijdens onze kennisdag stonden we stil bij rouw om baanverlies. Als je ergens aan gehecht bent en dit verliest, kun je daarover rouw ervaren. Janske van Eersel toonde elke fase aan via het duale procesmodel. Erg verhelderend! Het is een voortdurend proces tussen twee werelden...
Folder re-integratie door studenten Saxion
16-11-2022
Vier derdejaars studenten HRM/HRD gaven hun eindpresentatie van de Lab-opdracht die zij uitvoerden voor at.groep. Hoofddoel van zo’n Lab-opdracht is het ontwerpen van een maatwerk loopbaaninterventie. Ingeborg IJssels, HRM-adviseur bij at.groep begeleidde hen de afgelopen tien weken. Ze is trots op het eindresultaat.
Brein Support en at.groep; samen sterker
08-04-2022
Vanaf 1 mei 2022 slaan Brein Support en at.groep de handen écht ineen voor de doelgroep volwassenen met NAH.
Ans Wolters viert jubileum
03-03-2022
Ans Wolters-Niënhuis is 12,5 jaar in dienst van at.groep. Dat jubileum laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan!
Kersje op een taart!
17-12-2021
Ans Wolters, regiomanager bij at.groep, deelt een mooi succesverhaal. Ze vertelt hoe cliënt Freddy zijn eerste stappen heeft gezet op de arbeidsmarkt. Het is een succesvol traject.
Gert Winkelman viert jubileum
06-12-2021
Gert Winkelman, senior re-integratieadviseur en jobcoach, is 12,5 jaar in dienst bij at.groep.
Mooie ontwikkelingen
08-09-2021
We zijn als at.groep in samenwerking met het GezondheidHuis bezig met mooie dingen in De Zwanenhof. Het voormalige retraitehuis vormt daarvoor een prachtig podium.
Het is weer voorbij, die mooie zomer...
18-08-2021
Arjen Siebelink, re-integratieadviseur en jobcoach bij at.groep, heeft afgelopen zomer twee maanden verlof opgenomen. Hij kon zo langere tijd met zijn zeilboot eropuit. Arjen is blij dat at.groep hem deze kans heeft geboden.
Geslaagd
13-08-2021
at.groep is een arbeidsdeskundige rijker. Maarten Walhof heeft zijn studie afgerond en het diploma binnen.
at.groep draagt bij aan mooi nieuw initiatief
23-07-2021
at.groep draagt bij aan een mooi nieuw initiatief in en rond De Zwanenhof. In het voormalige kloostercomplex in Zenderen kunnen passanten binnenkort terecht voor koffie, thee en iets lekkers. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verzorgen dit horecagedeelte. Een van de kerntaken van de at.groep is mensen met elkaar verbinden. Dat doen wij ook bij dit initiatief: at.groep levert de mensen die er aan de slag gaan.

Rien Roeleveld (coach werk en advies bij at.groep) vertelt er uitgebreid over in de Tubantia. Hier lees je het hele artikel.
CONCEPT32
21-07-2021
CONCEPT32 is de verzamelnaam van al onze LeerWerkProjecten.
Wilt u meer informatie?
Ontwikkeladvies trajecten
17-11-2020
De overheid vindt het belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.
Verzuim & Re-Integratie
16-11-2020
Als je werknemer langdurig afwezig is, krijg je te maken met de Wet verbetering poortwachter (Wvp). Ook in coronatijd is het verplicht om de regels hiervan op te volgen. Maar wat als je geen volledige documenten hebt, of bijvoorbeeld geen handtekeningen onder je stukken kunt laten zetten vanwege de coronamaatregelen?
Opleiding & Ontwikkeling
16-11-2020
Vorige week ging de nieuwsbrief over de aandachtspunten bij de NOW 2.0. Een van de aanpassingen is dat je als werkgever verplicht bent om werknemers bij- en omscholing aan te bieden. Ook heb je als werkgever een informatieplicht over de mogelijkheden hiervoor wanneer je de NOW 2.0 hebt aangevraagd.
Flexibele Inzet Van Personeel
16-11-2020
Goed nieuws voor ondernemers én werknemers: het steunpakket voor ondernemers wordt verlengd! In de praktijk vraagt dit nog wel om flexibiliteit, hoe kan je je werknemer zo goed mogelijk inzetten wanneer er tijdelijk minder werk is?
Wij zijn vernieuwers van wat werkt
21-10-2020
Wij zijn ‘Vernieuwers van wat werkt’. Wat dat voor ons betekent? Dat vertellen we je graag in deze video!
Coaching & Vitaliteit
06-05-2020
Inmiddels leven we al ruim zeven weken in de intelligente lockdown. Hoewel de situatie steeds meer begint te wennen, zullen veel van jouw werknemers extra mentale druk voelen. Het is nu nog belangrijker om goed contact te houden en je werknemers te ondersteunen waar mogelijk.
Verlof & Compensatie Transitievergoeding
21-04-2020
Kan ik een compensatie voor de transitievergoeding aanvragen bij beëindiging van een dienstverband na 2 jaar ziekte? Hoe ga je om met werknemers die door de huidige omstandigheden niet kunnen werken?
NOW & thuiswerken
14-04-2020
Hoe kan ik gebruik maken van de NOW regeling? Hoe moet ik omgaan met werknemers die thuis moeten werken? We geven je antwoord op deze vragen!