home nieuws Nieuw management

01-05-2024

Nieuw Management at.groep

Met ingang van 1 januari 2024, is at.groep officieel onderdeel geworden van de Djopzz Groep. In het kader van deze nieuwe structuur, heeft at.groep met trots haar nieuwe managementteam voorgesteld, bestaande uit Wendy Elling en Sabine Zwaaneveld. Deze aankondiging heeft plaatsgevonden tijdens de jaarlijkse inspiratie dag van at.groep, waar de aangescherpte visie en strategische richting van de organisatie is gepresenteerd.

 

Wendy Elling en Sabine Zwaaneveld, beiden ervaren professionals met jarenlange ervaring binnen at.groep en het bredere werkveld, nemen de leiding over het nieuwe managementteam. Wendy zal zich voornamelijk richten op de interactie met de publieke markt, waaronder gemeenten en het UWV, en zal de bedrijfsvoering overzien. Sabine zal haar expertise inzetten op de private markt en zich specifiek richten op de dienstverlening aan cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

 

Zowel Wendy als Sabine zal de dagelijkse aansturing van de coaches blijven voortzetten.

 

Deze benoemingen onderstrepen de ambitie van at.groep om te blijven innoveren en groeien binnen de dynamische markt van sociale dienstverlening. Het vernieuwde managementteam is een blijk van onze toewijding aan kwaliteit en deskundigheid, met een heldere visie gericht op zowel publieke als private sectoren.

 

Het nieuwe management duo, Wendy en Sabine, kijkt uit naar de samenwerking met alle medewerkers en partners om de doelstellingen van at.groep binnen de Djopzz Groep te realiseren en te overtreffen.

 

Djopzz Groep

Djopzz Groep staat voor een flexibele, duurzame en inclusieve arbeidsmarkt met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit doen wij met de Labels Advizius, Djopzz en at.groep.