home nieuws Versterking van het directieteam van Djopzz Groep

02-05-2024

Versterking van het directieteam van Djopzz Groep

Met trots kondigen wij aan dat Arjan Elst met ingang van 1 mei j.l. Djopzz Groep komt versterken. Met de toevoeging van Arjan aan ons directieteam zet Djopzz Groep een volgende stap in haar streven om haar dienstverlening te verbeteren en haar positie in de sector te versterken. 

Binnen het directieteam van Djopzz Groep gaat Arjan zich richten op Sales, Marketing en leiderschapsontwikkeling. Met deze uitbreiding slaan we de weg in van het bevorderen van professionele groei en het cultiveren van persoonlijk leiderschap als bouwsteen voor plezier en succes.

Arjan heeft veel ervaring met personele dienstverlening, de markten waarin we opereren en met sociaal maatschappelijk ondernemen. Voorheen heeft hij als directeur en ondernemer diverse posities bekleed bij aansprekende bedrijven. Hier heeft hij succesvolle strategieën ontwikkeld en geïmplementeerd om groei te stimuleren en klantrelaties te versterken.

"Ik kijk er enorm naar uit om deel uit te maken van het team van Djopzz Groep en bij te dragen aan de verdere (maatschappelijke) groei van onze klanten en dus ook van ons zelf," aldus Arjan Elst. Daarmee bestaat het Directieteam uit Eric Krabbe (Algemeen Directeur), Edwin van den Broeke (Directeur Bedrijfsvoering) en Arjan Elst (Directeur Sales & Marketing). 

 

“We bouwen samen verder aan onze ambitie om met Djopzz Groep dé regisseur werk in Noord & Oost-Nederland te worden met een groot maatschappelijk hart!”

 

Djopzz Groep

Djopzz Groep staat voor een flexibele, duurzame en inclusieve arbeidsmarkt met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit doen wij met de Labels AdviziusDjopzz en at.groep.