home diensten Interim-management

Als je wilt dat je organisatie groeit en sterker wordt zijn veranderingen in je mensen essentieel. Veranderingen in jezelf zijn essentieel als je zelf wilt groeien en sterker wilt worden. Verandering teweegbrengen is precies een van onze grootste kerncompetenties. 

Wij kunnen als interim-manager aan de slag met jouw organisatie, het managementteam, de medewerkers of met jou als persoon om te helpen jouw doelstellingen te behalen. We kijken naar de samenhang tussen mensen, organisatie en processen om uiteindelijk veranderingen te bereiken. 

at.advies heeft inmiddels al veel organisaties en bedrijven succesvol geadviseerd en begeleid bij veranderingen. Onze adviseurs verbinden ambitie, visie en doelstellingen door te kijken naar het geheel van de organisatie, processen en mensen. We benoemen de verbeterpunten en koppelen daar doelstellingen aan. Jij bepaalt het verandertraject en behoudt de regie over je organisatie en de verbeteringen die door de interim-manager van at.advies worden aangebracht. 

We hebben ervaring op bestuurlijk, (hoger) management en operationeel niveau en kunnen (ook projectmatig) goed worden ingezet op het gebied van: 

  • Projectmanagement
  • Procesoptimalisatie
  • Planning en control
  • HRM 

De interimmer van at.advies leert de organisatie snel kennen. Niet alleen door analytisch te zijn en kennis te verzamelen, maar ook door veel tijd en energie te investeren in de mensen. We maken graag onderdeel uit van het team. Wil je meer weten? Neem gerust contact op!