home diensten Organisatieadvies

Wij hebben plezier in het oplossen van complexe problemen. Is jouw organisatie toekomstbestendig? Waarschijnlijk gaat er veel goed, maar zijn er ook punten waarop jouw organisatie nog kan verbeteren. De adviseurs van at.advies brengen samen met jou de sterke kanten en de verbeterpunten van je organisatie in beeld. We adviseren en ondersteunen bij de ontwikkeling van je organisatie. 

 

Wat kun je van ons verwachten?

We vertellen je niet wat je moet doen. We leren je hoe jij je organisatie zelf kan sturen. Dat doen we met de juiste adviezen waarmee jouw organisatie, en vooral de mensen in de organisatie, zich ontwikkelen. We doorbreken vaste patronen, creëren inzichten en zorgen dat iedereen een actieve speler wordt. 

 

Onze adviseurs

De adviseurs van at.advies hebben veel ervaring in het coachen en begeleiden van organisaties en mensen op alle niveaus en met verschillende achtergronden. We komen altijd tot de kern en bereiken een doorbraak of nieuwe inzichten. We luisteren, confronteren, vragen door en vinden ‘de vraag achter de vraag’. We gebruiken onze kennis en methodieken om het proces van verandering succesvol te laten verlopen.  

 

Adviseurs van at.advies zijn expert op het gebied van bestuurlijke- en organisatorische vraagstukken zoals: 

  • Het maken van een beleidsplan
  • Het opzetten van concepten
  • Het schrijven en ontwikkelen van een projectplan
  • Het voeren van onderhandelingen
  • Beter en efficiënter vergaderen  

Of heb je een andere hulpvraag? Er zijn geen standaard adviestrajecten. Elk traject wordt op maat gemaakt zodat het past bij jouw vraag en jouw bedrijf. Neem contact op om te kijken wat at.advies voor jou kan betekenen.Wil je meer weten? Neem gerust contact op!