home diensten Tweede spoor traject

In sommige gevallen is het niet mogelijk om bij dezelfde werkgever te blijven. Een werknemer kan het werk niet langer uitvoeren of werk kan bijvoorbeeld niet worden aangepast aan zijn of haar mogelijkheden. Een tweede spoor traject is gericht op het vinden van nieuw werk bij een andere werkgever. Dit traject is, net als alle andere trajecten, volledig maatwerk en wordt aangepast aan wat de werknemer nodig heeft. 


Proces Tweede spoor traject

In één op één gesprekken met een persoonlijke coach gaat iemand  de persoonlijke situatie, competenties, carrièrewensen en ambities in kaart brengen. Vervolgens gaan ze aan de slag met verschillende soorten trainingen en zoeken ze samen naar passende vacatures. 

De coaches van at.advies hebben jarenlange ervaring en een groot netwerk, wat jouw werknemer een voorsprong geeft op de arbeidsmarkt. Ze kunnen goed helpen om met succes te solliciteren bij een nieuwe werkgever. 


Resultaat Tweede spoor traject

Meestal start iemand met een werkervaringsplaats. Hier kan nieuwe werkervaring worden opgedaan en kan iemand kennismaken met de nieuwe werkgever. Uiteindelijk helpen we om een nieuwe baan te zoeken die goed past. Wil je meer weten? Neem gerust contact op!